Billie
Billie is het dochtertje van Mr. Butterscotch en Millie van DoodleBabys en geboren in Spanje. Ze is een mini van 41 cm en weegt ongeveer 10 kg. Ze heeft een apricot, rode vacht met witte markeringen op de 4 pootjes, het puntje van de staart, de borst, het neusje en een vlekje op het hoofd.


Billie is een knap, lief, aanhankelijk teefje. Ze houdt van spelen en ravotten, is vriendelijk, slim, geduldig en wil altijd bij haar baasje zijn. Ze is gek op knuffelen en gaat graag overal mee naartoe. Ze is een echte gezinshond, kan goed overweg met kinderen en is verzot op andere honden.

DoodleBabys Billie is inmiddels volledig goedgekeurd conform de fokregels van de Worldwide Australian Labradoodles Association (WALA). Dit betekent dat ze ruim geslaagd is en geen afwijkingen heeft op heupdysplasie, elleboogdysplasie, patellaluxatie, erfelijke oogziekten, ziekte van Willebrand (bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse, IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar met de ECVO test gecontroleerd.

DoodleBabys Billie

WALA00071145

teefje

7 / 08 / 2021

DoodleBabys Billie

4 weken

DoodleBabys Billie

5 maand

DoodleBabys Billie

9 weken

DoodleBabys Billie

6 maand

DoodleBabys Billie

19 weken

DoodleBabys Billie

1 jaar